Passionen för mat blir bara starkare för mig för varje dag som går. Jag vet och älskar att jag gjort detta val i mitt liv, att ägna så mycket tid och tankar kring gastronomi och utvecklas inom det är något jag är stolt över.
Matlagning för mig handlar framför allt om respekt för fantastiska råvaror men också om den härliga gemenskapen kring mat och dryck.

Jag har sedan barnsben vart väldigt aktiv inom lagsporter och jag tror det är en stor faktor till att jag trivs så otroligt mycket i branschen. Brinner stort för lagandan i köket och att alla har samma mål till att skapa det bästa för gästen och kreativiteten som kollegor skapar tillsammans.
 Att man också har tävlingsinstinkten och målmedvetenheten från barndomen är en stor faktor att jag vann Årets Kock som vart en dröm länge i min kariärr.

Brinner för detta och vill bara utvecklas hela tiden, fantastiskt!


 

Jimmi Eriksson

Medlem i Svenska Kocklandslaget 2017-
2017 Nordisk Mästare
2016 Årets Kock
2013 Silver Internationellt Årets Unga Kock, Istanbul
2013 Guld Nationellt Årets Unga Kock, Stockholm
Lilla Ego, Stockholm
Restaurang Jonas, Stockholm
Pontus Group, Stockholm
Privat Yacht, Medelhavet
Restaurang Madsen, London
Bequia Beach Hotel, Västindien